Οι ιδιοκτήτες Μαρία Μπίκα και Ιωάννης Ρούσσος, ο σεφ Λουτσίς Εριόν, προτείνουν για την Τσικνοπέμπτη ζουμερή σπαλομπριζόλα, θεϊκά χοιρινά μπριζολάκια λαιμού σερβιρισμένα με πεντανόστιμη σάλτσα, αλλά και σταβλίσια μοσχαρίσια μπριζόλα, 100 + ημερών ωρίμανσης.
Για εκείνους που δεν γυρίζουν την πλάτη στο κοτόπουλο ούτε την Τσικνοπέμπτη, το «Kreas» σερβίρει την πιο νόστιμη εκδοχή που έχετε δοκιμάσει, «λουσμένο» με σως και σερβιρισμένο με τραγανές πατάτες.
Χοιρινό κόντρα παρδαλό, μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος και, φυσικά, κεμπάπ και σουβλάκι συμπληρώνουν τη λίστα με τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε.
Αν θέλετε, ωστόσο, μια συμβουλή, κρατήστε λίγο χώρο από τα παραπάνω και δοκιμάστε λουκουμάδες γραβιέρας, πατάτες με αυγά και υπέροχη τυρόπιτα στο μαντέμι!
Info
Δημοφώντος 96, Ανω Πετράλωνα, Τηλ.: 2103247028