Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν δύο νέες τραγανές μπρουσκέτες από χειροποίητο ψωμί: ολικής με ταρτάρ σολομού και σος αβοκάντο και σικάλεως με σπεκ, κατσικίσιο τυρί, chutney κολοκύθας και πετιμέζι. Το δροσερό ταρτάρ τόνου με παντζάρι, αχλάδι και σος lime, συνδυάζει τους γλυκούς τόνους του αχλαδιού με τη δροσιά του τόνου και την οξύτητα του lime. Στις σαλάτες προτείνει την αποδομημένη σπανακόπιτα που κρύβει τραγανά φύλλα κρούστας με κρητική στάκα, ανθότυρο και χιόνι φέτας.
Για τους λάτρεις των θαλασσινών επιλογών, ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος δημιούργησε δυο απλά και εντυπωσιακά πιάτα: ταλιατέλες με φρέσκο τόνο και κάπαρη και μυλοκόπι με πολέντα, μαριναρισμένο φινόκιο, σπανάκι και φιστίκι Αιγίνης. Για τους meat lovers προτείνει χειροποίητα ζυμαρικά με μοσχαρίσιο ραγού και μυρωδικά και ένα ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με μανιτάρια και κρέμα σελινόριζας.
Στο μενού παραμένουν τα all-time-classic πιάτα του «ΙΤ», όπως το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε σος γιαουρτιού, το κοτόπουλο μπιφτέκι, το ζουμερό burger, οι πατάτες Κύπρου αλλά και οι ολόφρεσκες σαλάτες που αγαπάμε. Τη γευστική εμπειρία έρχονται να ολοκληρώσουν τα cocktails με την υπογραφή του Νίκου Νικολάκου, καθώς και η εξαιρετικά ενημερωμένη wine list.
Info
Σκουφά 29, Κολωνάκι, τηλ.: 2103635773