Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα Cooking Activity μαζεύοντας τα πιο αγνά υλικά από το χωράφι και προετοιμάζοντας απολαυστικές ελληνικές συνταγές με τη δική τους ματιά και προσθέτοντας πάντα κάτι εξαιρετικό.
Η ημέρα συνέχισε με μια απολαυστική συζήτηση όπου ο γνωστός Food blogger Cucina di Carouso, Δημήτρης Παπαζυμούρης μαζί με την κ. Κωνσταντίνα Μπολέτη, Υπέυθυνη Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρείας ΚΟΡΕ, ανέλυσαν γιατί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά είναι ένα λάδι που πρέπει να εμπιστεύεσαι, ποια είναι η θρεπτικότητα του και τι το κάνει τόσο χρήσιμο στη μαγειρική μας. Επίσης, αναφέρθηκαν στη σύστασή του, την ιστορία, την ποικιλία και γενικότερα τη φιλοσοφία του ελαιολάδου Χρυσελιά.
Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική που θα ακολουθήσει η εταιρεία ΚΟΡΕ για το ελαιόλαδο Χρυσελιά, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της να γεύεται το Ελαιόλαδο Χρυσελιά μέσα από εμπειρίες που θα δημιουργεί ειδικά για αυτούς.
Την ίδια λογική θα ακολουθήσει και σε επίπεδο digital με τη δημιουργία διαγωνισμών στα Social Media αλλά και μαθημάτων γευσιγνωσίας δίνοντας σε όσους δυνατόν περισσότερους την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία Χρυσελιά, γεμάτη γεύση.
Παράλληλα, στον αέρα βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό της Χρυσελιάς, για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, με μια ταινία που εστιάζει στη δύναμη της σχέσης μητέρας-παιδιού, υπογράφοντας ότι «Για αυτούς που αγαπάμε, ψάχνουμε πάντα κάτι εξαιρετικό». Την παραγωγή του επιμελήθηκε η εταιρεία Stefi & Lynx, ενώ την ιδέα, η διαφημιστική εταιρεία Seventy Nine Minds.
Ειδήσεις σήμερα
Κατώτατος μισθός: «Κλειδώνει» σήμερα το ποσό – Κρίσιμη συνάντηση Μητσοτάκη, Χατζηδάκη στο Μαξίμου
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;» – Αυτό είναι το λάθος που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο
Πασχαλινό τραπέζι: Τιμές φωτιά για οβελία και κηπευτικά [συγκριτικός πίνακας με πέρυσι]