Υλικά – Χοιρινό κρασάτο
1 κιλό χοιρινό λαιμό ή σπάλα
100 ml ελαιόλαδο
250 ml κρασί κόκκινο
Αλάτι & πιπέρι
Θυμάρι ή ρίγανη
Διαδικασία
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και πλένουμε, αφήνουμε να σουρώσει. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια το κρέας. Αφήνουμε να ροδίσει και από τις δυο πλευρές.
Περιχύνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μισό. Αφήνουμε μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει το κρέας.
Ειδήσεις σήμερα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η μεγάλη αποκάλυψη για την Καμίλα – «Δεν την άντεχε στις αρχές»
Η Ελένη Τσολάκη βάζει τα γυαλιά σε όλες τις παρουσιάστριες στις διακοπές
Τα ζώδια το Σάββατο 10 Αυγούστου
Στις ελληνικές θάλασσες ζουν μόνιμα 36 είδη καρχαριών