Υλικά – Χοιρινή τηγανιά με φέτα
1 κιλό χοιρινή ωμοπλάτη κομμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml γλυκό κρασί
6 λιαστές ντομάτες
150 γρ. φέτα
½ κουταλάκι θυμάρι ή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαδικασία
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια του χοιρινό απ’ όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε ώσπου να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν. Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε μία κούπα νερό.
Αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια θερμοκρασία να ψηθεί για περίπου 40 λεπτά. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα και το θυμάρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και θρυμματίζουμε φέτα σε όλη την επιφάνεια. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Ειδήσεις σήμερα
Η Γη της Ελιάς: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter και συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται
Η πριγκίπισσα Κέιτ αλλάζει ζωή για τον καρκίνο
Survivor: Οι εντάσεις ξεπερνούν κάθε προηγούμενο – Άγρια κόντρα Γκιουλέκα και Παππά
Στηβ Μιλάτος: Έπαυσε η δίωξη για βιασμό – Τι είχε πει στην απολογία του ο influencer
Μις Υφήλιος 2024: Πρώτη φορά υποψήφια απο την Σαουδική Αραβία στα καλλιστεία [Εικόνα]