Διαδικασία
Βουτάμε τις φέτες στο γάλα να τραβήξουν λίγο υγρό. Επειτα τις βουτάμε στο αβγό (χτυπημένο) και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο μέλι και κανέλα, αλλά και με φρούτα της αρεσκείας μας.
Διαδικασία
Βουτάμε τις φέτες στο γάλα να τραβήξουν λίγο υγρό. Επειτα τις βουτάμε στο αβγό (χτυπημένο) και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο μέλι και κανέλα, αλλά και με φρούτα της αρεσκείας μας.