Νωρίς το πρωί ξεκινάμε με διαλεχτό καφέ η κάποια από τις επιλεγμένες προτάσεις του για τσάι η smoothie και φυσικά μ’ ένα υγιεινό και πεντανόστιμο πρωινό.
Το μεσημέρι επιστρέφουμε για να δοκιμάσουμε κάποιες από τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Τζίμα ( Stilvi,Chalet κ.α) που αξιοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες απ’την Ελλάδα και τον κόσμο δίνοντας στο γεύμα μας μια νότα καθημερινής πολυτέλειας, προσιτής σε όλους. Λαχταριστές σαλάτες, και ορεκτικά συνοδεία επιλεγμένων ετικετών κρασιού κάνουν το lunch break ξεχωριστή εμπειρία.
Δοκιμάστε οπωσδήποτε χταπόδι στιφάδο με μαυρομάτικα φασόλια, μυρωδικά και μαγιονέζα με μαύρο σκόρδο όπως και τις μοναδικές κροκέτες μουσακά. Δεν υπολείπονται βέβαια σε νοστιμιά οι γαρίδες με φάβα Σαντορίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια η οι παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και το ριζότο με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα κολοκύθας.
Οσο για το δείπνο, μην παραλείψετε να ζητήσετε κάποιο από τα steak που ξεχωρίζουν για τις κοπές και την ποιότητα τους: flap steak η rib eye.
Για το τέλος επιλέξτε το γλυκό που όλοι προτιμάνε: brownie tiramisu tower με sorbet φράουλας και sauce σοκολάτας γάλακτος!O σεφ Βασίλης Τζίμας συνδύασε τα αγαπημένα του γλυκά,brownie και tiramisu, σ’ένα επιδόρπιο που μένει αξέχαστο.
Αν πάλι επιλέξετε το Amber μόνο για ποτό και τα signature κοκτέιλ του, μουσικές απ’όλο τον κόσμο και dj sets θα σας συντροφεύουν. Στο πάντα ενημερωμένο bar του Αmber ζητήστε το προσαρμόσμενο bar-menu που θα συνοδεύσει το ποτό σας με τον καλύτερο τρόπο.
Δημήτρης Σκουλός: «Στο σχολείο με πλάκωναν στο ξύλο επειδή είμαι μελαμψός»
Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου – Βελούδινο διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz