Το μηνιαίο ραντεβού για brunch μπαίνει στην ατζέντα του Μαρτίου για παρέες, οικογένειες, food lovers με ένα πλούσιο κατάλογο γλυκών και αλμυρών πιάτων, για όλα τα γούστα. Γεύσεις από Ασία, Μεξικό, Κεντρική Αμερική και Ευρώπη συνδιαλέγονται στον απόλυτο γαστριμαργικό προορισμό της Κυψέλης και συστήνουν νέα και αγαπημένα Αθηναϊκά στέκια σε ορεξάτους επισκέπτες με γευστικές αναζητήσεις.
Το «παραδοσιακό Σπιτικό 1964» της Φωκίωνος κάνει κίνηση ματ με προχωρημένα street food πιάτα, το «Yazhou» μένει πιστό στις ασιατικές του επιρροές με νέες εκδοχές bao bun, το «El BURRO tacos y tequila» ετοιμάζει φρέσκες συνταγές για tacos μαζί με nachos και churros και το «Signora Athens» σερβίρει εσπρέσο σε όλες τις εκδοχές μαζί με cannoli και tiramisu με ιταλικό, πάντα, ταμπεραμέντο.
Στους νέους θαμώνες του «Pop up Brunch» θα βρείτε τον πολυμήχανο «Grizzly Feeds» με American diner style προτάσεις, το elegant «LULU» από την Ιπποκράτους με σάντουιτς και σαλάτες από μικρούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς βασισμένα σε ελληνικές συνταγές με δόσεις φαντασίας.