Το πρωί με «breakfast sandwiches» και μια μεγάλη ποικιλία σε αβγά που ξεκινούν από scramble, ομελέτες και αβγά ποσέ μαζί με προζυμένιο ψωμί, παρμεζάνα και ελαιόλαδο (δοκιμάστε απαραίτητα το πιάτο με το χωριάτικο ψωμί, τα τηγανητά αβγά, τη σπαστή τηγανητή πατάτα και το απάκι), το μεσημέρι με πολλές επιλογές και το βράδυ με ένα υπέροχο μενού και σπέσιαλ κοκτέιλ.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Από τον πλούσιο, χωρίς αμφιβολία, κατάλογο μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον ουρανίσκο σας, ωστόσο κλασική επιλογή είναι το ζουμερό μπέργκερ με μοσχαρίσιο XL μπιφτέκι, τυρί cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον, μαρουλι και αβγό τηγανητό. Για τους γλυκατζήδες, η σύγχρονη μηλόπιτα με κρέμα patisserie, καραμελωμένο μήλο, crumble αμυγδάλου, παγωτό βανίλια είναι η τέλεια επιλογή!
INFO
28ης Οκτωβρίου 2, Πετρούπολη, τηλ. 2105011999