Ο Βασίλης Παναγόπουλος, ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες σεφ, παρουσιάζει μια δροσερή και εύκολη πρόταση, για να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό παγωτό με μόλις 4 υλικά!
ΥΛΙΚΑ
2 μπανάνες.
1 κεσεδάκι φράουλες(κατεψυγμένες η φρέσκες).
1 κεσεδακι γιαούρτι και 2 κουταλιές της σούπας μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από τον Βασίλη Παναγόπουλο
Κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες και τις φράουλες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη σε ένα μικρό ταψακι, για 2 με 3 ωρες μέχρι παγώσουν καλά. Στη συνέχεια τις βγάζουμε και τις ρίχνουμε στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν μορφή «πουρέ». Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα και το κεσεδάκι με το γιαούρτι και τις 2 κουταλιές με το μέλι.
Τα χτυπάμε όλα μαζί για ένα λεπτό ακόμα μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Το παγωτό είναι έτοιμο να το σερβίρουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, δύο μπάλες παγωτό σε ένα ποτήρι, με κομμάτια σοκολάτας από πάνω και ξηρούς καρπούς, ή και δύο μπάλες παγωτό στο ποτήρι με δημητριακά και εξωτικά blueberries!
Καλή σας απόλαυση!
Ο Βασίλης Παναγόπουλος στο Facebook.