Ο Γιώργος θα υποδεχτεί τον κόσμο, θα συνομιλήσει μαζί του και θα σερβίρει ένα μενού με διαφορετικές επιλογές που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό της γεύσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε μανιταρόσουπα και γιουβαρλάκια από κοτόπουλο για ορεκτικό και μία από τις δύο ενδιαφέρουσες σαλάτες, αυτή με πράσινο μήλο, μαύρη σταφίδα, καπνιστό μπέικον, μπέιμπι ρόκα, σπανάκι, τηγανητή φέτα σε ασπρόμαυρο σουσάμι και βαλσάμικο ή της «γης» με ντοματίνια, ελιές, παξιμάδι, κάππαρη, αγγούρι, πιπεριά, ρίγανη, βαλεριάνα και κατσικίσιο τυρί.
Η πιο εύκολη συνταγή για τραγανές, σπιτικές δίπλες είναι της Νεκταρίας Κοκκινάκη
Συνεχίστε με τις κυρίως προτάσεις, το μοσχαρίσιο κότσι με κριθάρι, το φιλέτο ψαριού με χόρτα και ταραμά ή τα σπαράγγια φρικασέ με απάκι Κρήτης, και ολοκληρώστε την εμπειρία σας στο live cooking του «Chapeau» με ένα από τα δύο εκπληκτικά επιδόρπια. Τάρτα λεμονιού με εκχύλισμα από θυμάρι και κρέμας σοκολάτας με κραμπλ από λευκή σοκολάτα και φουντούκια αποτελούν τον ιδανικό επίλογο.
Info
Σωκράτους 4, Χαλάνδρι, Tηλ.: 2106845300