Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort , τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας, όταν θυμόμαστε τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
17 Ιουνίου | Πάτερ Επιφάνιος |
24 Ιουνίου | Γιάννης Μπαξεβάνης |
1 Ιουλίου | Δημήτρης Σκαρμούτσος |
8 Ιουλίου | Νίκη Μηταρέα |
15 Ιουλίου | Χριστόφορος Πέσκιας |
22 Ιουλίου | Γιάννης Αποστολάκης |
29 Ιουλίου | Μαρία Εκμεκτσιόγλου |
5 Αυγούστου | Ντίνα Νικολάου |
12 Αυγούστου | Πάτερ Επιφάνιος |
19 Αυγούστου | Νίκος Κοντοσώρος |
26 Αυγούστου | Τάσος Αντωνίου |
2 Σεπτεμβρίου | Μιχάλης Νουρλόγλου |
9 Σεπτεμβρίου | Γιάννης Μπαξεβάνης |