Μια, λοιπόν, από αυτές έχει να κάνει με το νεροχύτη και αυτά που ρίχνουμε εκεί όταν καθαρίζουμε τα σκεύη μας.
Μεγάλο λάθος γίνεται από πολλούς στο καθάρισμα των σκευών από λάδι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις τηγανίζουν ρίχνουν το λάδι στο νεροχύτη και στη συνέχεια νερό. Σύμφωνα με ειδικούς, όμως, το λάδι που πηγαίνει μέσα στους σωλήνες μπορεί να κάνει ζημιά στα υδραυλικά του σπιτιού. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να μόλις τελειώσετε με το μαγείρεμα, να αδειάσετε μέσα σε ένα δοχείο το λάδι και να σκουπίσετε με λίγο χαρτί για να απομακρύνετε τη μεγαλύτερη ποσότητα λαδιού.
Επιπλέον για να καθαρίσετε το για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας ρίξτε μερικά παγάκια στον νεροχύτη και χοντρό αλάτι.
Οδηγός «επιβίωσης» για τα ψώνια των ημερών - Πώς θα ψωνίσετε χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας
Στη συνέχεια μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες λεμονιού για να μοσχομυρίσει όλη η κουζίνα.
Ειδήσεις σήμερα
Συντάξεις: Πώς θα σβήσουν την προσωπική διαφορά 500.000 παλαιοί συνταξιούχοι [πίνακες]
Εκλογές 2023: Σενάριο απόγνωσης από Τσίπρα