Το βασικό, πάντως, είναι σε κάθε περίπτωση να μην σπάσουν κατά το βράσιμο.
Και για να γίνει αυτό υπάρχουν δύο βασικά μυστικά επιτυχίας!
Αρχικά, αφήστε τα αυγά να έρθουν πρώτα σε θερμοκρασία δωματίου και μετά προχωρήστε στο βράσιμο. Κι αυτό το λέμε επειδή μπορεί να σπάσουν λόγω της απότομης διαφοράς της θερμοκρασίας.
Το δεύτερο μυστικό αφορά το νερό. Δεν θα πρέπει να είναι σκετό. Μέσα στην κατσαρόλα που θα στρώσετε, πάντα σε μία στρώση, τα αυγά θα πρέπει να συμπληρώσετε λίγο αλάτι και μερικές σταγόνες ξύδι.
Με αυτά τα δύο tips θα γλιτώσετε πολλά σπασμένα αυγά
Ειδήσεις σήμερα
Συντάξεις: Διπλή η αύξηση για 300.000 (παλαιούς) συνταξιούχους [πίνακες]
Δώρο Πάσχα: Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη τελευταία ημέρα για την πληρωμή του