Το πελώριο αυτό φρούτο με το καταπράσινο χρώμα και την κόκκινη σάρκα γίνεται ανάρπαστο σε κάθε τραπέζι και είναι ιδιαίτερα αγαπητό όχι μόνο για την εκπληκτική του γεύση, αλλά και για τη θρεπτική του αξία, μιας και περιέχει βιταμίνη C και βιταμίνες B, κάλιο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Ενώ χάρη στη μεγάλη ποσότητα νερού οι θερμίδες με τις οποίες επιβαρύνει τον οργανισμό είναι λίγες.
Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr
Ειδήσεις σήμερα
Άγγελος Μπράτης: Συστήνει για πρώτη φορά τον αγαπημένο του – Κοινές φωτογραφίες
Το νέο πρόσωπο της Έλενας ένα χρόνο μετά το Bachelor – Άλλαξε την μύτη της και είναι αγνώριστη