Η 37χρονη μητέρα σε κατάσταση αμόκ σκότωσε το έξι μηνών μωρό της μπροστά στα δύο ανήλικα κοριτσάκια της, ηλικίας 6 και 7 ετών.
Τα κοριτσάκια, ειδοποίησαν τους παππούδες του άτυχου βρέφους και γονείς της μητέρας τους για να σπεύσουν. Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.
Η 37χρονη συλληφθείσα, η οποία απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ δεν είχε καθόλου επαφές με τον πατέρα του έξι μηνών αγοριού. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στις επίμονες ερωτήσεις γιατί το έκανε αυτό, έλεγε ότι δεν έκανε κάτι η ίδια αλλά «ο έξω από εδώ».
Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση. Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.
Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6χρονου μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό ή από χτυπήματα, καθώς δεν έχει εμφανή σημάδια. Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το σενάριο της χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, καθώς το μωρό δεν φέρει αμυχές. Επίσης, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή του να πέταξε η μητέρα του παιδί από το μπαλκόνι.
Ειδήσεις Σήμερα
- Πολεμική Αεροπορία: Τα F-35 φέρνουν την απόλυτη κυριαρχία στο Αιγαίο – Παγκόσμια πρωτιά στους αιθέρες με F35, F16-Viper και Rafale [βίντεο]
- Σύνταξη: Πώς θα γίνει η μείωση των κρατήσεων της ΕΑΣ – Πίνακες για τα δύο σχέδια για τις κύριες συντάξεις πάνω από 1400 ευρώ
- Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Έχω κενά μνήμης» λέει ο 50χρονος φίλος του – Αφέθηκε ελεύθερος
- Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στα χνάρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο 39χρονος δράστης – Οι ομοιότητες και οι διαφορές με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
- Αγία Παρασκευή: Ποινική δίωξη στους βασανιστές του 14χρονου – Δίωξη και στους γονείς