Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση έγινε από δύο ιατροδικαστές του Δημοσίου, παρουσία και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του 39χρονου. Πλέον, απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καλογήρου αναμένονται από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά: είτε, δηλαδή, να επρόκειτο για ατύχημα, είτε για αυτοκτονία είτε για δολοφονία.
Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, φαίνεται πως ο θάνατος του Βασίλη επήλθε λίγες ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής του.
Η κηδεία του 39χρονου θα τελεστεί σήμερα στη Λάρισα, στον Άγιο Αχίλλιο. Με ανάρτησή της, η Σοφία Αποστολάκη ενημερώνει για την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Άγιο Αχίλλιο της Λάρισας.
«Αύριο καρδούλα μου στον Άγιο Αχίλλιο», έγραψε η μητέρα του Βασίλη, και η ανάρτηση συνοδεύεται από έναν στίχο από τους Ψαλμούς του Δαυίδ, που αναφέρει: «Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου».
Η ανάρτηση της Σοφίας Αποστολάκη