Το επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ για διακομιδή σε νοσοκομείο.
Τραυματισμένος άνδρας #απεγκλωβίστηκε από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι Πειραιώς. Επιχείρησαν 2 οχήματα με 4 #πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 6, 2025
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Τραυματισμένος άνδρας απεγκλωβίστηκε από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι Πειραιώς. Επιχείρησαν 2 οχήματα με 4 πυροσβέστες».