Σύμφωνα με το STAR ένα τζιπ, το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο και μετέπειτα τούμπαρε. Άμεσα, περαστικοί που βρισκόντουσαν στο σημείο απεγκλώβισαν την οδηγό και το παιδί της από το αυτοκίνητο που είχε τουμπάρει.
Με δήλωσή του στο eleftherostypos.gr ο οδηγός του δεύτερου οχήματος «εκφράζει την αγανάκτησή μου για την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από κάποια ΜΜΕ σχετικά με το σοβαρό τροχαίο. Ακούμε ψευδείς πληροφορίες Και δήθεν περιγραφές, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από την πραγματική διάσταση του περιστατικού.
Παρότι οι παρόντες μάρτυρες και το υλικό από τις κάμερες που συγκεντρώνει η τροχαία σίγουρα θα αναδείξει αυτό που έγινε (ένα όχημα με τρομερή ταχύτητα εμβόλισε ένα άλλο όχημα παρά τα αναμμένα alarm), η επιπόλαιη (ελπίζω επιπόλαιη και όχι στοχευμένα παραλλαγμένη) περιγραφή του γεγονότος από τα κανάλια ποικίλλει , από την χονδροειδή ανακρίβεια ότι δεν υπήρξαν τραυματίες έως και το εντελώς ψευδές σενάριο ότι έκανα όπισθεν.
Αυτές οι ανακρίβειες όχι μόνο Είναι αδιανόητες εάν κάποιος θέλει να μιλάει για σοβαρή πληροφόρηση, αλλά προσβάλλουν και εμένα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο».