Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.
Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.
Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη… Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη ήταν μέσα στο σπίτι με τα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 ετών και άρχισε να χτυπά μέχρι θανάτου το έξι μηνών μωρό της.
Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.
Πηγή: veriotis.gr
Ειδήσεις Σήμερα
- Πολεμική Αεροπορία: Τα F-35 φέρνουν την απόλυτη κυριαρχία στο Αιγαίο – Παγκόσμια πρωτιά στους αιθέρες με F35, F16-Viper και Rafale [βίντεο]
- Σύνταξη: Πώς θα γίνει η μείωση των κρατήσεων της ΕΑΣ – Πίνακες για τα δύο σχέδια για τις κύριες συντάξεις πάνω από 1400 ευρώ
- Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Έχω κενά μνήμης» λέει ο 50χρονος φίλος του – Αφέθηκε ελεύθερος
- Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στα χνάρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο 39χρονος δράστης – Οι ομοιότητες και οι διαφορές με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
- Αγία Παρασκευή: Ποινική δίωξη στους βασανιστές του 14χρονου – Δίωξη και στους γονείς