Ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Πλατάνια Μεσσηνίας, Δημήτρης Αντωνόπουλος αναφέρει πως ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού, από τη Γουατεμάλα και τη Γερμανία, βρίσκονταν λίγο πιο πίσω από το 4χρονο, που παραπάτησε και έπεσε στο κενό.
«Το παιδί ήταν μπροστά από τους γονείς ελεύθερο. Πριν το μικρό καταρράκτη σε ένα ίσωμα, το παιδί έπεσε στο ποτάμι από ύψος 25 μέτρων, χτυπώντας κατά την πτώση σε δέντρο. Όταν έφτασα το παιδί ήταν ζωντανό αλλά σε άσχημη κατάσταση, το είχε ανεβάσει επάνω ο πατέρας του με κάποιον άλλο» περιέγραψε ο κ. Αντωνόπουλος μιλώντας στο ilialive.gr.
Ο κ. Αντωνόπουλος χαρακτήρισε το μονοπάτι επικίνδυνο. «Δεν είναι μόνο εκεί που περπατάς ο κίνδυνος, αλλά και από πάνω που πέφτουν κάποιες φορές βράχοι» δήλωσε.
Καθώς η έρευνα των Αρχών θα τρέξει τις επόμενες ώρες, αναμένεται να γίνουν γνωστές με επίσημο τρόπο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το 4χρονο παιδί.
Τι συνέβη:
Το μεσημέρι της Κυριακής, ο πατέρας και ο γιος κάνοντας πεζοπορία, βρέθηκαν σε χαράδρα, Άμεσα Κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ και την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» με drone της ΠΕ.ΠΥ.Δυτικής Ελλάδας, ενώ έσπευσε ελικόπτερο του ΓΕΕΘΑ.
Μετά τον εντοπισμό τους, ο πατέρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο γιος διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το ilialive.
Ειδήσεις Σήμερα
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ένας 24χρονος για την υπόθεση της ακροδεξιάς οργάνωσης – Ελεύθεροι με όρους 11 άτομα
- Βασιλιάς Κάρολος: «Άκυρο» στον Πάπα Λέοντα ΙΔ’- Δεν θα πάει στην ενθρόνιση – Ούτε ο Ουίλιαμ θα δώσει το παρών – Ο ρόλος της Ελισάβετ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Αγκαλιά με το πρωτάθλημα οι Καταλανοί [δείτε γκολ]