Κατά την άφιξη της πτήσης στο Καστελλόριζο, ο Δήμος Μεγίστης οργάνωσε μια ζεστή εκδήλωση, όπου ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ασβέστης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχαήλ Στρατής Αμύγδαλος απέδωσαν τιμητική διάκριση στην Olympic Air και τον Κυβερνήτη Μαζαράκη, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο τους στη συνδεσιμότητα του νησιού. Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης γιορτής, παιδιά του νησιού, ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, υποδέχθηκαν τον Captain με λουλούδια και τοπικά κεράσματα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.
Στο πλαίσιο των εορτασμών, ο Κυβερνήτης Παναγιώτης Σίσκος, Υπόλογος Διευθυντής και Επιχειρησιακός Διευθυντής της AEGEAN, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Μεγίστης και τους κατοίκους του νησιού για την ιδιαίτερα συγκινητική αναγνώριση της συνεισφοράς μας, την αγάπη και τη στήριξή τους προς τους κυβερνήτες και τα πληρώματά μας. Νιώθουμε περηφάνια, αλλά και μεγάλη ευθύνη που εξυπηρετούμε το Καστελλόριζο εδώ και χρόνια, φροντίζοντας καθημερινά για τη διασύνδεσή του με την υπόλοιπη χώρα, μέσα από τα δρομολόγια που εκτελούμε. Αναγνωρίζουμε πλήρως τη σημασία αυτής της αποστολής, τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τον εθνικό της συμβολισμό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, παρά τις αντικειμενικές προκλήσεις, με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση.
Προσωπικά, αυτή είναι για μένα μια στιγμή ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς έχοντας ακολουθήσει παρόμοια πορεία, κατανοώ βαθιά τι σηματοδοτεί αυτός ο σταθμός για τον ίδιο. Είναι η ολοκλήρωση μιας ζωής γεμάτης προκλήσεις και συγκινήσεις και ταυτόχρονα η αρχή ενός νέου, εξίσου δημιουργικού κεφαλαίου.»
Ο Κυβερνήτης Βασίλης Κλουδάς, Διευθυντής Πτητικής Εκμετάλλευσης της Olympic Air, τόνισε: «Ως εταιρεία και ως πληρώματα, πετάμε καθημερινά σε πολλά ακριτικά δρομολόγια – στην Κάσο, τη Λέρο, την Κάρπαθο. Ωστόσο, το Καστελλόριζο έχει μια μοναδική βαρύτητα για εμάς. Δεν είναι απλώς ένας προορισμός στο επιχειρησιακό μας σχέδιο. Είναι μια αποστολή με ιδιαίτερο εθνικό και ανθρώπινο φορτίο.