Κατά την έξοδο του λευκού φέρετρου με το άψυχο κορμί του μικρού παιδιού, αρκετοί φώναξαν το όνομά του και κάποιοι άλλοι φώναζαν «δεν είσαι μόνος σου. Στο νεκροταφείο εκτός από τους συγγενείς του, βρίσκονται και απλοί άνθρωποι που θέλουν να αποχαιρετήσουν το μικρό αγόρι με ένα λευκό τριαντάφυλλο.
Κατά την έξοδο του λευκού φέρετρου με το άψυχο κορμί του μικρού παιδιού, αρκετοί φώναξαν το όνομά του και κάποιοι άλλοι φώναζαν «δεν είσαι μόνος σου.
Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν και συγγενείς του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό του αλλά και να μάθουν λεπτομέρειες για την κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού.