Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 2 για επίθεση σε βάρος Αιγύπτιου ψαρά – Αναβλήθηκε η δίκη

2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 2 για επίθεση σε βάρος Αιγύπτιου ψαρά – Αναβλήθηκε η δίκη

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο νεαρών για τον ξυλοδαρμό του 56χρονου Αιγύπτιου ψαρά στη Νέα Μηχανιώνα το βράδυ της Τρίτης (4/2).

Οι δύο 19χρονοι κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της εξύβρισης, με την επιβαρυντική διάταξη περί ρατσισμού, καθώς όπως κατήγγειλε ο 56χρονος πριν του επιτεθούν εκτόξευσαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης και ήρε την κράτησή τους υπό τους όρους να μην επικοινωνήσουν το θύμα και να μην τον προσεγγίσουν.

Για την υπόθεση αναζητείται ένα ακόμα άτομο. Ο 56χρονος κατήγγειλε ότι τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους του επιτέθηκαν σωματικά και λεκτικά την ώρα που πήγαινε για δουλειά, ενώ μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί σε κέντρο υγείας για πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]