Όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, ο εν λόγω 57χρονος αγνοείται από τις 26 Δεκεμβρίου από την περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 28 Δεκεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των δικών του ανθρώπων, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο».
Ο άνδρας έχει ύψος 1,70 μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, ριγέ μπλούζα, καφέ ζακέτα με κουκούλα, άσπρο- γκρι σκουφάκι και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Ειδήσεις Σήμερα
- Γαύδος: Διασώθηκαν από το λιμενικό 36 μετανάστες
- Επεισόδια στου Ρέντη: Ανατριχίλα – Η στιγμή που ανακοινώνεται ο θάνατος του Λυγγερίδη στους συναδέλφους του, «Αθάνατος!» [ηχητικό ντοκουμέντο]
- Σοκ στην Πάτρα: Ιδιοκτήτης καφέ διακινούσε κοκαΐνη – Πώς έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ.
- Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε σε μπαρ – Αυτός είναι ο Νορβηγός που τον μαχαίρωσε
- Κρήτη: Τραγωδία σε χωριό της Μεσαράς – Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος