Κρήτη: Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (30/3) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στον οικισμό της Ρούμελης στον Μυλοπόταμο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε… ελιά σε παρακείμενο χωράφι.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα μία 30χρονη να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και 12 πυροσβέστες καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ. Οι διασώστες κατάφεραν και απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ όπου την μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία του ατυχήματος καθώς και η κατάσταση της υγείας της γυναίκας.
Εικόνες από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο στην Κρήτη



![Σοβαρότατο τροχαίο στην Κρήτη: Απεγκλώβισαν 30χρονη που «καρφώθηκε» σε δέντρο [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/03/troxaio-kriti-roymeli-1.jpg-768x432.webp)

![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)















