Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 07:55 σήμερα το πρωί, σε πολλές περιοχές της Αχαΐας και της Κορινθίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 12 χιλιόμετρα, νότια του Αιγίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων νότια από την πόλη του Αιγίου.
Ειδήσεις Σήμερα
- Κώστας Σημίτης: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού η κηδεία
- Ινδία: Τουλάχιστον 6 νεκροί σε ποδοπάτημα πιστών μπροστά σε ινδουιστικό ναό
- Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Έκτη μέρα νοσηλείας στον Ευαγγελισμό
- Η αποκάλυψη της Γκρέυ για την σχέση της με τον Καζαντζίδη: «Ακόμα κι όταν ήταν με τη Μαρινέλλα δεν με άφηνε ήσυχη» [βίντεο]
- ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα