Αθήνα Καιρός

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα – Τα κέρδη τους είναι πάνω απο 500.000 ευρώ

1 λεπτό
Πάτρα: Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα – Τα κέρδη τους είναι πάνω απο 500.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε υποτίθεται επώνυμα προϊόντα, απο την Ασφάλεια της Πάτρας. Στα ίχνη του κυκλώματος μετά από καταγγελίες πολιτών για αγορά «μαϊμού» προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα οι τέσσερις Πατρινοί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και υπεύθυνος γνωστής εταιρείας ταχυμεταφορών, δέχονταν παραγγελίες διαδικτυακά, για πώληση επώνυμων ειδών.

Οι δελεαστικές τιμές ήταν το δόλωμα για να αυξηθεί η πελατεία. Πράγματι οι παραγγελίες, «έπεφταν» βροχή. Όμως τα ρούχα, οι τσάντες και άλλα είδη ήταν φθηνές απομιμήσεις. Ωστόσο, η παρέα των απατεώνων είχε καταφέρει να αποκομίσει κέρδη που ξεπέρασαν τις 500.000 ευρώ.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]