Η δημιουργός τους, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ οι ρίζες της οικογένειάς της απλώνονται από την Άγκυρα μέχρι τη Σμύρνη και από το Ικόνιο μέχρι την Πόλη.
Ο προπάππους της ήτανε διάσημος χαλβατζής στον καιρό του ενώ η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σοκολάτα και σήμερα ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.
Καφετζού στα Μέγαρα: Πώς έφαγαν από ηλικιωμένο 850.000 ευρώ - «Βρέθηκα μπλεγμένος για ένα οικόπεδο»
Κάθε μία από τις δημιουργίες της φέρει το δικό της όνομα ενώ στα υλικά που χρησιμοποιεί περιλαμβάνοντα μέλι, ταχίνι και λάδι από την Ελλάδα, βύσσινα ξερά, κανέλα από χώρες εξωτικές, φυστίκι Αιγίνης, ροδόνερο από το Ιράν, γαρύφαλλο από την Ανατολή και σύκα από την πατρίδα.
Στο σοκολατένιο παραμύθι και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Καρόλου Ντηλ που παρουσιάζεται τις μέρες αυτές στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ, την επιμέλεια ανέλαβε ο Γιάννης Αργυριάδης, το κείμενο η Sofia Zarari, τις φωτογραφίες ο VasiLis VarsakeLis, την εκτύπωση κειμένου ο Konstantinos Papadopoulos, τα πλαίσια των βιτρινών o Nikos Kadiu και τον εξοπλισμό η Machi Stavridou Dapi.
Πηγή:ΑΠΕΜΠΕ
Ειδήσεις σήμερα
Καιρίδης: Δεν υπάρχει θέμα ελληνοποιήσεων – Ας δουν πώς έλυσε το ζήτημα η Μελόνι
Στο νοσοκομείο του Βόλου εκτάκτως 62χρονος από την Σκιάθο
Η AEGEAN επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών