Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ΤΗΕΜΑ, μετά από εντολή των αστυνομικών αρχών, οι σταθμοί «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» θα κατεβάσουν ρολά από τις 11:00, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητικούς συλλόγους για το δυστύχημα των Τεμπών.
Το κάλεσμα της συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 12:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της THEMA:
«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Πέμπτη 13/3 στις 11:00 π.μ., θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι». Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά».
Υπενθυμίζεται ότι από την ερχόμενη Κυριακή, 16 Μαρτίου, θα υπάρξουν τροποποιήσεις των δρομολογίων, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.