Θύμα απάτης έπεσε μια εκπαιδευτικός στη Μαγνησία, καθώς απατεώνες υποστήριξαν ότι τηλεφωνούν από την Οικονομική υπηρεσία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ζητώντας της, τον αριθμό χρεωστικής κάρτας και pin μισθοδοσίας ή/και σχολικής επιτροπής, για να καταθέσουν ποσά από υπερωρίες ή σχολικά προγράμματα.
Το ίδιο συνέβη σε συνολικά τέσσερα σχολεία όπου οι άγνωστοι κάλεσαν διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς.
Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαβελλίδης ενημέρωσε άμεσα τους Διευθυντές ώστε σε περίπτωση κατά την οποία γνωστοποίησαν οποιονδήποτε με τα στοιχεία κάρτας ή λογαριασμού, θα πρέπει αμέσως να ενημερώσουν την τράπεζα τους, να ακυρώσουν την κάρτα και να προβούν άμεσα σε κάθε ενέργεια η οποία θα τους υποδειχθεί.











![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)





