Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, το τρίχρονο αγοράκι έχει υποστεί σοβαρή κλειστή κρανιοεγκεφαλική και κρανιοπροσωπική κάκωση και ελαφριάς βαρύτητας κάκωση θώρακα, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένο, υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και σε καταστολή.
«Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΜΕΘ Παίδων του Π.Γ.Ν. Λάρισας, ο μικρός ασθενής Γ.Α. 3 ετών και 3 μηνών φέρει σοβαρή κλειστή κρανιοεγκεφαλική και κρανιοπροσωπική κάκωση, και ελαφριάς βαρύτητας κάκωση θώρακα συνεπεία παράσυρσης από ΙΧ αυτοκίνητο.
Μετά την αναζωογόνηση και την σταθεροποίησή του στο ΓΝΛ διακομίσθηκε διασωληνωμένος υπό καταστολή και ινότροπη υποστήριξη στη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ του ΠΓΝΛ στις 18:20 της 08/03/2025. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος υπό μηχανικό αερισμό, καταστολή και λοιπή υποστηρικτική αγωγή. Εξακολουθεί να λαμβάνει ήπια ινότροπη υποστήριξη και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή».
Ο 22χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της τροχαίας Λάρισας, το οποίο έδειξε ότι δεν βρισκόταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης καρέ καρέ για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και βέβαια για την ταχύτητα με την οποία έτρεχε το όχημα.