Σύμφωνα με πληροφορίες των εκπομπών «Πρωινό» αλλά και «Super Κατερίνα», το δείπνο ξεκίνησε με μια ψαρόσουπα – κακκαβιά – ενώ όλο το γεύμα βασίστηκε στην ελληνική κουζίνα και περιελάμβανε κυρίως θαλασσινά: λευκή σφυρίδα, σολομό, καλαμαράκια και γαρίδες. Επιπλέον στο τραπέζι υπήρχαν νηστίσιμος μουσακάς, σπανακόπιτα, 4 σαλάτες και ντολμαδάκια. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι το δείπνο στοίχισε 40.000 ευρώ, περίπου 200 ευρώ το άτομο.
Φωτιά τώρα σε γνωστό μπαρ στο Παγκράτι
Ειδήσεις σήμερα
«Καλό ταξίδι ψυχάρα μου» – Θρήνος για παρουσιάστρια του ALPHA