Η Κακοκαιρία Daniel στο πέρασμά της από την περιοχή του Βόλου δεν άφησε τίποτα ανέγγιχτο. Διέλυσε και τις σιδηροδρομικές γραμμές που μοιάζουν βομβαρδισμένες.
Σύμφωνα με το larissanet.gr οι σταθμοί που βρίσκονται πάνω στην σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας – Βόλου θυμίζουν κάτι από την παλιότερη εποχή. Η διαδρομή ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο είναι σχετικά σύντομη, παρά τις ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα χωριά. Ένα από αυτά τα χωριά είναι η Μελία.
Κακοκαιρία Daniel: Σαν βομβαρδισμένο το σιδηροδρομικό δίκτυο Λάρισας-Βόλου
Η βιβλική καταστροφή του θεσσαλικού κάμπου από την κακοκαιρία Daniel, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες ούτε τις σιδηροδρομικές γραμμές. Στη Μελία λοιπόν, που απέχει μόλις 19,5 χιλιόμετρα από τη Λάρισα, το ιστορικό σιδηροδρομικό δίκτυο, έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Η πλημμύρα έχει αλλοιώσει τόσο το έδαφος, όσο και τις γραμμές του τρένου.
Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:



Κακοκαιρία Daniel: Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σιδηροδρομικό δίκτυο Λάρισας – Βόλου πίσω από τη Χάλκη.
Δείτε το βίντεο από το onlarissa.gr:

![Κακοκαιρία Daniel: Σαν βομβαρδισμένο το σιδηροδρομικό δίκτυο Λάρισας-Βόλου [Βίντεο – Εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/09/202309112111098813-1024x683.jpg)




















