Αθήνα Καιρός

Ηλεία: Οδύνη και σπαραγμός- Οργή συγγενών έξω από τα δικαστήρια- Περιμένουν τον 37χρονο δολοφόνο του παιδιού τους

3 λεπτά
Ηλεία: Οδύνη και σπαραγμός- Οργή συγγενών έξω από τα δικαστήρια- Περιμένουν τον 37χρονο δολοφόνο του παιδιού τους

Ηλεία: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, που βρέθηκε νεκρή από τα χέρια του θείου της χθες το πρωί σε αγροτική έκταση του οικισμού Καταράχι.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, ενώ και η μεταγωγή του δράστη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό την φόβο του λιντσαρίσματος.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με μια φωτογραφία της στα χέρια, περιμένοντας να δουν τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι όπως αναφέρει το patrisnews.

Ο Εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Ο 37χρονος έχει ήδη ομολογήσει ότι σκότωσε την 11χρονη ενώ όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας, όπως προκύπτει από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όταν το θύμα αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με κατσαβίδι, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σωρό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Ιουνίου παρέλαβε με το αυτοκίνητό του την 11χρονη από τη Μυρτιά του Δήμου Πύργου και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, με σκοπό να συνευρεθεί μαζί της.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]