Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος άντρας σκότωσε τη σύζυγό του.
Παράλληλα, μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος ο δράστης φέρεται να έχει καταφύγει στο βουνό, με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος άντρας κάλεσε τις Αρχές γύρω στις 10:00 π.μ. και είπες ότι σκότωσε την 52χρονη σύζυγό του στο Σιτοχώρι Σερρών, ενώ τόνισε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ακόμη, το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, με τον γιο να είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτα για ναρκωτικά.
Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία ότι στο παρελθόν είχε σημειωθεί και περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα στον 59χρονο και τον γιο του.
Τέλος, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 52χρονη γυναίκα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» στραγγαλισμό.