Αθήνα Καιρός

Φρίκη στην Μαγνησία: Μαθήτρια Δημοτικού αποκάλυψε ότι ο 50χρονος θείος ασελγούσε σε βάρος της επί ένα χρόνο

2 λεπτά
Φρίκη στην Μαγνησία: Μαθήτρια Δημοτικού αποκάλυψε ότι ο 50χρονος θείος ασελγούσε σε βάρος της επί ένα χρόνο

Σοκαρισμένη είναι η Μαγνησία τις τελευταίες μέρες από την είδηση πως ένας 50χρονος άνδρας ασελγούσε στην 12χρονη ανιψιά του -μαθήτρια Δημοτικού- του επί έναν χρόνο... ίσως και περισσότερο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στην Εισαγγελία την περασμένη Πέμπτη από κοινωνικό λειτουργό του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια της Μαγνησίας, άμεσα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο και παραγγέλθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί να καταθέσει και ο φερόμενος ως δράστης τις επόμενες μέρες.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα διεξάγεται και κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραμέληση του παιδιού.

Η σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως, μετά από εκμυστηρεύσεις της μαθήτριας στην κοινωνική λειτουργό του σχολείου και σύντομα αναμένεται η δικογραφία της Εισαγγελίας με τον φάκελο της υπόθεσης και τις καταθέσεις, προκειμένου να απαγγελθούν διώξεις κατά του φερόμενου ως βιαστή, που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη Ε.Τ. για την τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε κάνει το ίδιο λάθος λίγη ώρα πριν την σύγκρουση των τρένων

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ανατριχιαστική περιγραφή του Ανδρέα Αλικανιώτη – «Είδαμε φωτιά να έρχεται κατά πάνω μας, ο διάδρομος είχε γίνει χαλκομανία»

Μάριος Παπαγεωργίου: Επί δυόμισι ώρες κατέθετε ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο ταφής της σορού

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]