Αθήνα Καιρός

Κάτω Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

6 λεπτά
Κάτω Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Κάτω Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος για το βιασμό και το αδίκημα της πορνογραφίας σε βάρος της 15χρονης κόρης της συντρόφου του.

Ο εισαγγελέας με βάση και τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε σε βάρος του 56χρονου ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών, με τη συναίνεσή της. Φέρεται επίσης να αποδέχεται την πορνογραφία, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της 15χρονης.




Κάτω Πατήσια: Αρνείται τις κατηγορίες ο συλληφθείς

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς επιμένει να αρνείται πως βίαζε την 16χρονη. Ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε μαζί της μετά τα 15 έτη και έχοντας τη συγκατάθεσή της. Αποδέχεται, ωστόσο, την κατηγορία της πορνογραφίας μετά και τον εντοπισμό σχετικών στοιχείων στο κινητό του.

Το χρονικό του δράματος

Η ανήλικη είναι σήμερα 15 ετών, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συστηματικός βιασμός της ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών. Στις 15 Ιανουαρίου, η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν στο τμήμα Ανήλικων και παρουσία παιδοψυχολόγου η 15χρονη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 56χρονος εκμεταλλευόταν τη συντροφική σχέση με τη μητέρα της και όταν ήταν μόνος στο σπίτι με την ανήλικη, τη βίαζε συστηματικά ενώ την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο. Επίσης, και ο 56χρονος έστελνε στην ανήλικη φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, την εκβίαζε πως θα δημοσίευε το στο διαδίκτυο.




Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου, όπου βρέθηκε ψηφιακό υλικό, το οποίο μεταφέρθηκε για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο 56χρονος κατηγορείται για «βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]