Η οικογένεια του θύματος θέλει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες το ταχύτερο δυνατόν σε όσους ευθύνονται για το γεγονός ότι είχε επιτραπεί η άδεια λειτουργίας του εν λόγω λούνα παρκ, ενώ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Ηδη το πειθαρχικό συμβούλιο του Δήμου έκρινε έκπτωτη την δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ενώ αποφάσισε την επιβολή 3μηνης αργίας στην αντιδήμαρχο.
Η οικογένεια του 19χρονου έχει ήδη καταθέσει μήνυση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος τόσο της δημάρχου, αντιδημάρχων αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Κασσάνδρας.
Ειδήσεις Σήμερα
- Επίδομα μητρότητας: Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για το επίδομα σε γυναίκες επαγγελματίες
- «Οδύσσεια»: Η μυστική προετοιμασία και το παρασκήνιο από το γύρισμα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν [εικόνες και βίντεο]
- Εθνική Πινακοθήκη: Σάλος από την εισβολή του βουλευτή της Νίκης – Τι λέει ο ίδιος, τι ορίζει ο νόμος – Το χρονικό και οι αντιδράσεις
- Σεισμός τώρα στη Θήβα – Έγινε αισθητός στην Αθήνα
- Καιρός: 30αρια το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση