. Ευχήθηκε, μάλιστα, ο καινούργιος χρόνος να έχει αυτά τα κοινά γνωρίσματα, ενώ επισήμανε ότι αυτός που βοηθάει, ευλογεί και δίνει λύσεις είναι ο Χριστός μας που γεννήθηκε σήμερα.
Στην τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας συλλειτούργησαν οι επίσκοποι Θεσπιών Παύλος και Καρυουπόλεως Νεκτάριος.
Παρέστησαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος πιστών.
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ουκρανία: Ρωσική επίθεση με πάνω από 70 πυραύλους και 100 drones ανήμερα των Χριστουγέννων
- Ταλαιπωρία για ταξιδιώτες στη Γαλλία: Αυτοκτόνησε οδηγός τρένου – Προκλήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις
- Στα χιόνια η εγκυμονούσα Ανθή Βούλγαρη – Η ανάρτηση της αγκαλιά με τον σύζυγο της, Κώστα Κωνσταντινίδη
- Συντριβή αεροσκάφους στο Καζακστάν: «Έγινε έκρηξη φιάλης» – Στους 32 οι επιζώντες, δύο παιδιά ανάμεσα τους