Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες είναι Βουλγάρα, κατάφερε να βγει με δραματικό τρόπο από άνοιγμα σε παράθυρο που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά.
Νωρίτερα είχε κάνει απόπειρα κλοπής πορτοφολιού, σύμφωνα με το GRTimes.gr.
Η γυναίκα, με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί και ενώ επιβάτες του λεωφορείου προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν, προσπαθούσε να διαφύγει, καταφέρνοντας τελικά να βγει από το παράθυρο και να απομακρυνθεί από το όχημα αλλά και από τον έκπληκτο κόσμο που την έβλεπε.
Δείτε το βίντεο:
- Σχολεία: Ως τη Δευτέρα η εγκύκλιος από το υπουργείο Παιδείας – Τι θα ισχύσει με τις απουσίες των μαθητών
- Χασαπόπουλος: H γυναίκα-έκπληξη που εισέβαλε στο πλατό και τον άφησε κάγκελο – «Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε»
- Κορονοϊός και ιογενείς λοιμώξεις: 5 απαντήσεις για την προστασία της καρδιάς – Τα συμπτώματα, οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουμε

![Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη – «Πορτοφολού» σφήνωσε στο παράθυρο λεωφορείου [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/01/portofoli-1024x683.jpg)













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






