Ολα συνέβησαν σύμφωνα με το tempo24.news χθες το πρωΐ στις 7.30 το πρωΐ όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.
Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζονττας να τους παρενοχλεί.
Η διευθύντρα του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.
Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ρόδος: Mια γυναικά κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για revenge porn – Την απείλησε ότι θα τα στείλει στον πατέρα της
- Νέος Κόσμος: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο – Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων και των γονέων τους – «Γιατί χτυπάς το παιδί μου;»
- Μετρό Συντάγματος: Οι συρμοί στη Γραμμή 2 διέρχονται από τον σταθμό προσωρινά χωρίς στάση
- Ζόζεφιν: Η απουσία του Νίνο απο την απονομή του πλατινένιου της δίσκου – «Δεν λείπει κανείς από την απονομή μου»