Συγκεκριμένα, με αφορμή καταγγελία επιβάτη ότι χθες, Τρίτη σε δρομολόγιο της γραμμής 749, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να άφησε έναν ανήλικο να οδηγήσει το όχημα, ο ΟΑΣΑ προχώρησε άμεσα στη διερεύνηση του περιστατικού και τον έλεγχο του συγκοινωνιακού φορέα και προχώρησε άμεσα στην απομάκρυνση του συγκεκριμένου οδηγού από τη θέση του.
«Ο ΟΑΣΑ καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τους κανόνες λειτουργίας του. Ταυτόχρονα διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι εφόσον διαπιστώνεται συμπεριφορά που δεν συνάδει με τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας του Οργανισμού, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.
Όπως είπε η γυναίκα, η ίδια διαπίστωσε ότι το παιδί οδηγούσε όταν «στη διασταύρωση κοντά στο Ίδρυμα Αναπήρων, δεν μπορούσε να στρίψει. Εκεί ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο, τον σήκωσε από τη θέση, έκανε όπισθεν και πήρε μετά τη στροφή.
Ειδήσεις Σήμερα
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Διπλασιασμός ορίων ένταξης, νέες υποχρεώσεις για servicers – Παρατείνεται για 6 μήνες το Πρόγραμμα Ηρακλής
- Νέα σύγκρουση οχημάτων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στο σημείο [ΧΑΡΤΗΣ]
- Μαφιόζικη επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Κρατείται ο 39χρονος που επέζησε – Αναβλήθηκε η δίκη του για την Παρασκευή (28/2)