Αθήνα Καιρός

Άγιοι Ανάργυροι: Έγγραφες εξηγήσεις από 6 αστυνομικούς για το βράδυ της γυναικοκτονίας – Αντιμετωπίζονται ως ύποπτοι

3 λεπτά
Άγιοι Ανάργυροι: Έγγραφες εξηγήσεις από 6 αστυνομικούς για το βράδυ της γυναικοκτονίας – Αντιμετωπίζονται ως ύποπτοι
Αστυνομία - ΕΛΑΣ

Σε έγγραφες εξηγήσεις κλήθηκαν οι έξι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων σχετικά με το τι έγινε κατά το βράδυ της γυναικοκτονίας της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Ειδικότερα, οι έρευνες που τρέχουν είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, έχουν κληθεί να δώσουν όλοι οι αστυνομικοί έγγραφες εξηγήσεις, κάτι που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο πέντε ημέρες να απαντήσουν εγγράφως για το τι έκαναν και για το τι δεν έκαναν.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους όσο και από τους συγγενείς και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης και οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ έχουν στα χέρια τους όλο το απαραίτητο υλικό.

Σε αυτή την έρευνα οι αστυνομικοί δεν θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων.

Μάλιστα, έχει ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι ευθύνες του καθενός.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι έχει ισχυριστεί ο αστυνομικός που είπε πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός που μιλούσε μαζί με την 28χρονη Κυριακή στο τηλέφωνο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, έχει προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη στάση του απέναντι στην άτυχη κοπέλα.

Ο αστυνομικός προκάλεσε αλγεινή εντύπωση με την ψυχρή στάση του την ώρα που η 28χρονη ζητούσε βοήθεια, λέγοντας της ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», όταν ζήτησε εκείνη ένα ασφαλές μέσο για να πάει σπίτι της.

«Ερήμην του λόγου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη. Κατάλαβα πως ο κίνδυνος δεν ήταν εκείνη τη στιγμή που συνομιλούσαμε, αλλά πως (ο 39χρονος δράστης) βρισκόταν στο σπίτι της» είχε πει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που απάντησε στην τηλεφωνική κλήση της 28χρονης.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]