Αθήνα Καιρός

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα νοτιανατολικά της χώρας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία στην Αττική

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα νοτιανατολικά της χώρας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία στην Αττική

Καιρός: Νεφώσεις αναμένονται αύριο Πέμπτη (24/2) με εξαίρεση τα δυτικά τμήματα της χώρας, ενώ βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο σε Θράκη, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο, Αιγαίο, Εύβοια και Κρήτη.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θράκης και ενδεχομένως των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο αναμένεται ηλιοφάνεια.

Καιρός: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Οι θερμοκρασίες, υψηλές για την εποχή οι μέγιστες στα δυτικά ηπειρωτικά, θα κυμανθούν, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 1 έως 14, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 1 έως 16, στην Ανατολική Στερεά από 1 έως 10, στην Πελοπόννησο από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 10, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 8 έως 12 και στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Πόσα μποφόρ θα έχει σε Ιόνιο και Αιγαίο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως στα δυτικά του νομού οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το μεσημέρι 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]