Τέτοιες σχηματίστηκαν και σήμερα. Όμως οι λαγάνες με την είδηση του θανάτου του δόθηκαν δωρεάν κι ο φούρνος έκλεισε.
Ο Τάκης Παπαδόπουλος έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο αλλά τελικά κατέληξε στα 73 του χρόνια.
Ήταν από τους πρώτους που έφτιαξε μπαγκέτα στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα προμήθευε με ψωμί και άλλα αρτοποιήματα πολλά γνωστά εστιατόρια και καφέ της πρωτεύουσας. Μοναδική επίσης υπήρξε η συνταγή του θεσσαλονικιώτικου κουλουριού, μεταφέροντας γεύσεις από το γαστρονομικό παρελθόν της Ελλάδας.
Ανεμοστρόβιλος σάρωσε το Αγρίνιο - Εικόνα διάλυσης στο ΔΑΚ [βίντεο και εικόνες]
Γεννημένος το 1948 στη Θεσσαλονίκη όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ήρθε στην Αθήνα αφότου ενηλικιώθηκε και ίδρυσε τον φούρνο του στις αρχές τις δεκαετίας του ’70. Σε σύνέντευξή του είχε πει ότι έφτασε στην πρωτεύουσα τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς και ο φούρνος άνοιξε τον Δεκέμβριο για να προλάβει τα Χριστούγεννα. Στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι ήξερε από μικρό παιδάκι ότι ήθελε να κάνει αυτή τη δουλειά, την οποία έκανε και ο πατέρας του ο οποίος ήταν ο πρώτο που έφερε στην Αθήνα το 1961 το κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αννα, τα δυο παιδιά του Αρτέμη και Θοδωρή -που έχουν αναλάβει τα ηνία του φούρνου από το 2010- και τον εγγονό του Δημήτρη.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
- Καθαρά Δευτέρα εν μέσω lockdown: Πώς θα πετάξουμε χαρταετό – Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά
- Κορωνοϊός: Πότε θα δούμε μείωση των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ – Τι είπε η Παγώνη
- Απίστευτες εικόνες στην Πάτρα: Πάρτι με αλκοόλ και χορούς στις σκάλες του Αγίου Νικολάου
- Κορωνοϊός: Αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca και στην Ολλανδία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr