Ο άνδρας βρέθηκε στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τρεις σφαίρες από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Ο 60χρονος υπάλληλος έφτασε στο Κέντρο Υγείας στις 08:30 το πρωί. Οι δράστες φαίνεται να του είχαν στήσει καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ ή ήταν «γνωστοί».
Οταν μπήκε με το όχημά του στον χώρο και στάθμευσε τον πυροβόλησαν τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Εξετάζεται η πιθανότητα ο δράστης ή η δράστιδα να βρισκόταν μέσα στο όχημα του θύματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Το θύμα είχε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματά του με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για προσωπικές διαφορές.
Συντάξεις: Διπλές αυξήσεις για 250.000 συνταξιούχους [αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα]
Folli Follie-απάτες: Υπερκοστολογήσεις, «φουσκωμένες» περιουσιακές αξίες και «γύρω γύρω όλοι»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr