Αθήνα Καιρός

Αγνοείται 53χρονος ερασιτέχνης ψαράς στα Ίσθμια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αγνοείται 53χρονος ερασιτέχνης ψαράς στα Ίσθμια

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Αμόνι Ισθμίων, για τον εντοπισμό 53χρονου ερασιτέχνη αλιέα που είχε πάει για ψάρεμα με τον 10χρονο γιο του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τετράμετρη ξύλινη λέμβος στην οποία επέβαινε ο 53χρονος μαζί με το παιδί αναποδογύρισε υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμή αιτία.

Ο 10χρονος κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει σώος και καλά στην υγεία του στη στεριά, ενώ ο πατέρας αγνοείται. Στις έρευνες συμμετέχουν τρία οχήματα του λιμενικού από τη στεριά, ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, ιδιώτης δύτης και παραπλέοντα σκάφη. Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν επικρατούσαν άνεμοι έντασης 5 με 6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]