Όπως αναφέρεται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους φούρνους της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει η πώληση μελομακάρονων και κουραμπιέδων, λόγω κορωνοϊού, καθώς οι αρτοποιοί προσπαθούν να γλυκάκουν τους καταναλωτές μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]
Σύμφωνα μάλιστα με την πρόεδρο του σωματείου αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», Έλσα Κουκουμέρια, οι καταναλωτές δεν είδαν με περίεργο μάτι αυτή την πρόωρη εμφάνιση των γιορτινών γλυκών, αντιθέτως τα καλοδέχτηκαν και τα αγοράζουν με ευχαρίστηση.
«Γλυκά υπάρχουν όλο τον χρόνο. Η προσμονή όμως κάνει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ακόμη πιο…γλυκά. Έχουν ξεκινήσει κάποιοι συνάδελφοι και παρασκευάζουν, ενώ οι πελάτες το βλέπουν θετικά. Εμείς ξεκινάμε να αχνίζουμε και να μελώνουμε μπας και βοηθηθεί και η δική μας δουλειά. Ξεκινώντας από τώρα, να τονωθεί η κίνηση και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η ίδια.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr