

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Εγγραφή στο Newsletter
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα και εξελίξεις!
Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Ελλάδα 02/11/2026 | 10:34
Κακοκαιρία «Agneta»: Βιβλική καταστροφή στη Ρόδο μετά από 17 ώρες βροχής – Πλημμύρισαν σπίτια -Ήχησε το 112
Σφοδρό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας «Agneta» από τη χώρα, με τη Ρόδο να μετρά σοβαρές ζημιές έπειτα από πολύωρες και έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες προκάλεσαν πλημμύρες, υπερχείλιση ποταμού και εκτεταμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Δημοφιλή
1
2
4
5
6
02/11/2026 | 10:48



















